1. Sä tiedät että # inhoaa sua. Se on kaikkkein ensimmäinen ja tärkein totuus. Se sanoo ikäviä asioita ja yrittää satuttaa tarkoituksella, koska se inhoaa sitä kun sä itket. Heti kun sä alotat, se sanoo jotain ilkeää eikö sanokin? Kun sä itket yksin, se menee sen huoneeseen ja laittaa musiikin päälle. Se ei aio lohduttaa, se ei rakasta sua, se vihaa ja inhoaa sua enemmän kuin mitään muuta maailmassa ja siksi se haukkuu sua kun sulla on huonosti ja sä yrität tappaa itsesi.

2. # on kylmä ihminen. Se esittää mukavaa ja kilttiä mutta sisimmässään se ei voi sietää sua. Kaikkein ilkeintä on kun se on lempeä, halaa ja esittää söpöä ja empaattista. Sitten kun sä yrität kuolla se nauraa sulle, haukkuu sua ja menee ulos kavereittensa kanssa. Se on hyvä esittämään ja se aikoo tehdä sen niin monta kertaa kun sä uskot sitä.

3. Susta on #lle pelkkää haittaa. Siksi se halus erota susta niin monta kertaa, se ei oikeesti halua sua, se ei oikeesti tee sulla mitään. Sun takia se ei voi olla kavereidensa kanssa, sun takia se ei voi pelata miten se haluaa, se joutuu katsomaan sua joka päivä ja jakaa sen huoneen sun kanssa, sen ruuan ja tilan ja ihan kaiken. Se haluais mielummin olla yksin, päättää omista asioistaan, sitä se sano silloin kun se halus tosissaan erota. Muistatko? Silloin kesällä.